Zonnepanelen

Voor hoog-rendement zonnepanelen bent u bij Struik Installatietechniek aan het juiste adres. Wij leveren zonnepanelen die optimaal presteren en bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen van diverse kwaliteitsmerken. Onze gecertificeerde monteurs staan garant voor een professionele installatie van het complete systeem. U bent altijd verzekerd van een snelle en vakkundige service.

Hoe werken zonnepanelen?

In de zonnepanelen bevinden zich twee lagen zonnecellen gemaakt van silicium en/of kristal. De zonnecellen absorberen fotonen: de elektromagnetische straling afkomstig van het zonlicht. In de zonnecellen ontstaat hierdoor spanning die wordt gebruikt om elektriciteit op te wekken. Er zijn drie typen zonnepanelen: poly-kristallijn, monokristallijn en amorf. Wij adviseren u graag welk type zonnepanelen het beste bij uw situatie past.

Hoog rendement

Met zonnepanelen bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. Hoewel het hoogste rendement behaald wordt op zonnige dagen, genereren de panelen ook energie op bewolkte dagen. Met zonnepanelen gaan uw maandlasten voor energiekosten flink omlaag en bovendien creëert u extra waarde voor uw woning. U verdient uw investering binnen enkele jaren weer terug. Over het algemeen gaan zonnepanelen zo’n 25 jaar mee.

Combinatie met warmtepomp

Voor een echt duurzame oplossing combineert u de zonnepanelen met een warmtepomp. Een warmtepomp haalt energie uit onder meer de buitenlucht zet deze om in warmte. Met de groene stroom van de zonnepanelen kunt u de warmtepomp laten draaien, zodat u een energieneutraal systeem realiseert. U kunt het systeem verder combineren met een zonneboiler voor (een deel van) de warmwatervoorziening. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Deskundig advies

Naast advies over het type zonnepanelen, adviseert Struik Installatietechniek ook over de optimale manier om de panelen op het dak van uw huis of bedrijfspand te plaatsen. De beste plek om de panelen te plaatsen is onder meer afhankelijk van de oriëntatie van het dak en de hoeveelheid schaduw die op de zonnepanelen valt. Wanneer een uitbreiding van groepen in de meterkast vereist is, kunnen wij dit ook verzorgen.

Afspraak maken

Wij installeren zonnepanelen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ook verenigingen van eigenaren kunnen bij ons terecht. Wij zijn onder meer actief in Almkerk, Dussen, Werkendam, Sleeuwijk, Gorinchem, Giessen, Hank, Woudrichem, Breda, Raamsdonkveer, Dongen, Oosterhout, Hardinxveld-Giessendam, Wijk & Aalburg, Veen, Nieuwendijk en Meerkerk. Voor een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 0653692213 of per email: info@struikinstallatietechniek.nl

Call Now Button