Cv-ketel Nefit en Bosch plaatsen, onderhoud en reparatie

CV-ketel plaatsen

Laat de plaatsing van uw cv-ketel over aan de vakmensen van Struik Installatietechniek. Wij zijn uw betrouwbare adres voor het plaatsen, onderhouden en repareren van cv-ketels. Struik Installatietechniek installeert cv-ketels van Nefit. Struik Installatietechniek is een erkend installatiebedrijf en wij zijn specialist in duurzaam verwarmen. Wij bieden de mogelijkheid om naast de cv-ketel en warmtepomp, zonnepanelen en/of zonnecollectoren te plaatsen. Struik Installatietechniek realiseert het complete systeem, dat na installatie direct klaar is voor gebruik.

De juiste cv-ketel kiezen

Bij Struik Installatietechniek heeft u de keuze uit verschillende cv-ketels van Nefit. Welke ketel het beste bij uw situatie past hangt af van verschillende factoren, waaronder uw energieverbruik. Naast cv-ketels voor woningen kunt u ook bij ons terecht voor ketels voor kantoren en bedrijfspanden. Al onze ketels hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Onze experts adviseren u graag welke cv-ketel het beste bij uw wensen past.

Cv-installatie keuren

Niets is zo vervelend als midden in de winter zonder verwarming en warm water te zitten. Door de cv-ketel regelmatig te inspecteren voorkomt u plotselinge defecten. Bij Struik Installatietechniek bent u aan het juiste adres voor reguliere inspectie van Nefit en Bosch cv-ketels. Tijdens de onderhoudsbeurt wordt de ketel gereinigd, gecontroleerd op gebreken en waar nodig opnieuw afgesteld. Wij bieden onze klanten de keuze uit verschillende onderhoudscontracten.

Duurzame oplossingen

Wilt u uw huis zo duurzaam mogelijk verwarmen? Kies er dan voor om de cv-ketel te combineren met een warmtepomp, zonnecollectoren en een zonneboiler. Een warmtepomp haalt energie uit onder meer de buitenlucht en zet dit om in warmte. De elektrisch aangedreven warmtepomp zorgt voor warm water en de verwarming in huis. Zonnecollectoren zorgen in combinatie met een zonneboiler voor warm water. Wanneer de zonnewarmte onvoldoende is om het water te verwarmen, kan de cv-ketel bijspringen.

Advies van onze experts

Onze vakmensen staan voor u klaar met deskundig advies over welk type cv-ketel het beste bij uw wensen past. Indien gewenst kunt u direct een afspraak maken door te bellen met telefoonnummer 0653692213 of een e-mail te sturen naar info@struikinstallatietechniek.nl. Wij verzorgen de plaatsing, het onderhoud en reparatie aan cv-ketels in onder meer Almkerk, Dussen, Werkendam, Sleeuwijk, Gorinchem, Giessen, Hank, Woudrichem, Breda, Raamsdonkveer, Dongen, Oosterhout, Hardinxveld-Giessendam, Wijk & Aalburg, Veen, Nieuwendijk en Meerkerk.

Call Now Button