Warmtepompen & boilers

Warmtepompen

Met een warmtepomp bespaart u aanzienlijk op uw energieverbruik. De warmtepomp zorgt voor verwarming in huis, warm water, maar ook voor koeling. Warmtepompen werken op elektriciteit, waardoor een gasaansluiting niet nodig is. Het is mogelijk om de waterpomp te combineren met een HR-ketel en een zonneboiler. Bij Struik Installatietechniek kunt u terecht voor de plaatsing van warmtepompen en boilers van Nefit en andere kwaliteitsmerken. Onze experts staan voor u klaar met deskundig advies op maat.

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp onttrekt warmte uit de directe omgeving: de buitenlucht, water, de aarde en soms ook uit restwarmte (bijvoorbeeld ventilatielucht). De gewonnen warmte wordt met behulp van een beetje elektriciteit van het stroomnet omgezet naar een hogere temperatuur. Het rendement van een warmtepomp is bijzonder hoog en het systeem vergt weinig onderhoud. Wel is het belangrijk dat uw woning goed geïsoleerd is: hoe beter de isolatie, hoe minder energie de warmtepomp uit de directe omgeving hoeft te halen.

Combinatie met cv-ketel

U kunt ook kiezen voor een hybride systeem waarbij u de warmtepomp combineert met een cv-ketel. Wanneer de warmtepompen voldoende warmte uit de lucht haalt, wordt de boiler bijgewarmd met gas. Struik Installatietechniek kan dit volledige systeem (warmtepomp en boiler) voor u leveren, installeren en onderhouden.

Combinatie met zonne-energie

Voor een écht duurzame oplossing kunt u de warmtepomp ook combineren met zonne-energie. De groene stroom van de zonnepanelen wordt dan gebruikt om de warmtepomp te laten draaien. Daarnaast kunt u kiezen voor een zonneboiler voor (een deel van) de warmwatervoorziening. Ook voor de installatie van deze energieneutrale oplossing bent u bij Struik Installatietechniek aan het juiste adres: wij verzorgen de installatie en alle onderhoudswerkzaamheden.

warmtepomp-specialist

Met Struik Installatietechniek kiest u voor dé expert op het gebied van warmtepompen en boilers in Almkerk, Dussen, Werkendam, Sleeuwijk, Gorinchem, Giessen, Hank, Woudrichem, Breda, Raamsdonksveer, Dongen, Oosterhout, Hardinxveld-Giessendam, Wijk & Aalburg, Veen, Nieuwendijk en MeerkerkWij installeren warmtepompen en boilers bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Ook verenigingen van eigenaren zijn bij ons aan het juiste adres. U bent altijd verzekerd van een snelle en vakkundige service.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over warmtepompen? Of wilt u een afspraak maken om een warmtepompen een boiler te installeren? Neem dan contact op met Struik Installatietechniek. Wij staan u graag te woord en plannen desgewenst direct een afspraak voor u in. Struik Installatietechniek is bereikbaar op telefoonnummer 0653692213 of per email: info@struikinstallatietechniek.nl

Call Now Button