Airco plaatsen onderhoud
en reparatie

Uw aircospecialist

Voor het laten plaatsen, onderhouden en repareren van uw airco bent u bij Struik Installatietechniek aan het juiste adres. Wij leveren onze airco-installaties aan particulieren, bedrijven en instellingen. Onze airco-installaties kenmerken zich door een zeer laag geluidsniveau, duurzaamheid en uitstekende energieprestaties. Of de airco nu voor in huis is of voor op kantoor: wij adviseren u graag welke installatie het beste bij uw specifieke situatie en wensen past.

Airco voor in huis

De Nederlandse zomers worden steeds warmer. Als u slecht kunt slapen in een warme slaapkamer biedt een airco-installatie uitkomst. Met een airconditioner bent u altijd verzekerd van een prettig binnenklimaat. De slaapkamer, woonkamer of uw werkruimte: vrijwel elke ruimte in huis is geschikt voor een airconditioning. Met een airco van Struik Installatietechniek bent u altijd verzekerd van een perfecte binnentemperatuur, goede energieprestaties en een laag energieverbruik.

Airco voor bedrijven

Op kantoor is een airconditioner tegenwoordig vrijwel niet meer weg te denken. Een prettig binnenklimaat zorgt voor betere werkprestaties. Struik Installatietechniek levert hoge kwaliteit airco-installaties voor kantoren en andere werkplaatsen. De airconditioners zijn altijd perfect af te stellen, zodat het niet te warm, maar ook niet te koud wordt. Voor iedere werkruimte bieden wij een airco met een bijpassende capaciteit.

Onderhoud airco

Het is belangrijk om de airco-installatie goed te onderhouden. Met regelmatig onderhoud voorkomt u plotselinge defecten en verlengt u de levensduur van de installatie. Ook voorkomt u een ophoping van stof in de filters. De airco-monteurs van Struik Installatietechniek verzorgen professioneel onderhoud van al uw airco-installaties. Voor onze klanten bieden wij onderhoudscontracten op maat: voor een vaste lage prijs bent u altijd verzekerd van een goed werkende airco. Eventuele reparaties kunnen wij meestal direct uitvoeren.

Z

Altijd deskundig advies

Struik Installatietechniek biedt altijd deskundig advies op maat als het gaat om airco-installaties. Wij geven onder meer advies over het beste systeem voor de te koelen ruimte en de beste plek om de airco te bevestigen. Voor een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 0653692213 of een e-mail sturen naar info@struikinstallatietechniek.nl. Wij plaatsen onder meer airco-installaties in Almkerk, Dussen, Werkendam, Sleeuwijk, Gorinchem, Giessen, Hank, Woudrichem, Breda, Raamsdonkveer, Dongen, Oosterhout, Hardinxveld-Giessendam, Wijk & Aalburg, Veen, Nieuwendijk en Meerkerk.

Call Now Button